Informatii / Ajutor

Seara Filmelor este un site complet gratuit care contine link-uri catre site-uri de video sharing, mai exact site-uri ce gazduiesc fisiere video, filme, seriale si asa mai departe.

Apar reclame pop-up cand dau play. Ce fac? Fisierele nu sunt gazduite de noi, iar playerele contin reclame, unele reclame sunt inclusiv cu caracter adult, ceea ce face putin neplacuta navigarea pe site. Nu avem cum sa scoatem acele reclame, deoarece nu avem control pe site-urile de video, si pe noi ne enerveaza la fel ca pe voi, insa nu avem ce face. *** Dupa cateva comentarii primite, facem o mentiune pentru cei ce injura ca niste ratati: site-ul este gratuit, nimeni nu va obliga sa intrati pe el, nimeni nu va e dator sa va ofere voua seriale si filme gratuite, daca nu va convin reclamele si va enerveaza asa tare, in loc sa injurati ca la usa cortului va puteti cumpara abonamente pe platforme de streaming, intelegem ca unii sunt nascuti cu impresia ca li se cuvine totul gratis, de aici si injuraturile, dar nu e chiar asa, de acum, orice comentariu referitor la reclame, injurii, o sa aduca un block permanent pe ip. Un asemenea site implica munca zilnica, si nimeni nu ne plateste sa facem asta.

 

Nu gasesc filmul/serialul in cautare, ce fac?


Este o eroare ce multi o fac, pentru inceput, trebuie sa stiti ca in cautare se foloseste decat numele filmului sau serialului de preferat in engleza. Nu cautati sub forma “the blacklist sezonul 2 episodul 3“, cautati doar “the blacklist” si o sa va apara titlul, dati click pe el si pe pagina serialului gasiti toate sezoanele si episoadele. E simplu. De asemenea multe au titlul in engleza dupa cum am spus, deci este necesar sa cautam in engleza pentru a-l gasi.

Ce facem daca nu merge player-ul?


In cele mai multe cazuri, problema este din cauza AdBlock, fiind un plugin care blocheaza reclamele, iar site-urile video traiesc din reclame si automat vor pune filtre pe ele, in caz ca nu le apar reclamele exista posibilitatea sa nu mearga videoclipul, sau in unele cazuri sa nu mearga subtitrarea. Cel mai simplu dezactivati plugin-ul AdBlock si inchideti manual reclamele cand va apar, acestea vor aparea cand dati play si pot fii inchise rapid. A doua varianta ar fi ca videoclipul sa fie sters, deoarece nu-l gazduim noi, nu avem control si nu stim cand dispare un film de pe un site de genul, de aceea cel mai bine e sa lasati un comentariu unde nu merge o sursa, pentru a fi inlocuit link-ul.

Nu pot da full-screen?
Intram pe pagina unde este filmul si apoi dam click pe "REDARE" apoi suntem redirectionati pe pagina cu filmul, acum vom putea da click pe full-screen.

Sunt episoade care nu au player deloc, de ce?


Pentru ca trebuiesc sa apara, daca e un serial ce inca ruleaza, si ultimul episod nu are player, e din cauza ca inca nu a aparut pe site-urile de videosharing deci link-ul la player nu exista nici la noi. Solutia in acest caz este sa asteptati pana apare episodul.

Ce inseamna verificarea sa nu fii robot?


O simpla verificare ca tu, ca utilizator esti real. Exista multi baieti destepti (sau nu) care fac scrapping, adica vor sa copieze continutul site-urilor, de aceea se baga acea mica verificare de robot, care dureaza aproximativ 3 secunde si nu incurca cu nimic.


Mai am intrebari, cum vi le adresez?


Simplu, Lasi un mail pe Messenger sau admin@searafilmelor.com